Denní menu


24.05.2019

Polévky:

Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou (1a,3,9)35,-
Čočková s párkem (1a)35,-

Bezmasá jídla:

Zapečené PENNE se špenátem, nivou, smetanou a česnekem (1a,3,7)95,-
Chřest s holandskou omáčkou, vařené brambory119,-

Tip šéfkuchaře:

150g Kuřecí steak s uzeným sýrem, americké brambory (7)129,-
PAELLA s lososem,zeleninou a olivami (4)129,-

Hotová jídla:

120g Svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinkový terč (1a,3,7,9,10)95,-
150g Česnekové vepřové výpečky, bramborové knedlíky, špenát (1a,3)95,-
150g Katův šleh, dušená rýže (6)95,-
150g Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarská omáčka (1a,3,7,10)89,-

Pizza:

ALL COTTO(drcená rajčata,mozzarella,šunka) (1a,7)119,-

Saláty:

Listový s tuňákem,červenou cibulkou a vejcem (3,4)129,-
Rajčatový s cibulkou39,-

Moučník:

Vanilkový pudink se šlehačkou (1a,3,7)29,-

Menu:

Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou
Smažená vepřová játra,vařené brambory, tatarská omáčka109,-
Vanilkový pudink