Denní menu


21.10.2019

Polévky:

Boršč se zakysanou smetanou (1a,7,9)39,-
Hovězí vývar se strouháním a zeleninou (1a,3,7,9)35,-

Bezmasá jídla:

Smažené žampiony,vařené brambory,tatarská omáčka (1a,3,7)99,-
Lasagne s boloňskou zeleninou (1a,3,7,9)99,-

Tip šéfkuchaře:

300g Kuřecí paličky BARBECUE, opečené česnekové brambory129,-
150g Vepřový steak TEX-MEX,hrášková rýže129,-

Hotová jídla:

120g Svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinkový terč (1a,3,7,9,10)99,-
150g Táborská bašta,bramborové a houskové knedlíky,kysané zelí (1a,3,7)99,-
150g Pikantní vepřové nudličky v bramboráku (1a,3)99,-
150g Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarská omáčka (1a,3,7,10)99,-

Pizza:

VERONA (drcená rajčata,mozzarella,slanina,červená cibulka,česnek,jalapeňos) (1a,7)129,-

Saláty:

Velký zeleninový se smaž. hermelínovými nugetkami a italským dipem (1a,3,7)119,-
Okurkový39,-

Moučník:

Mramorová bábovka se šlehačkou (1a,3,7)39,-

Menu:

Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou
Smažená vepřová játra,vařené brambory, tatarská omáčka109,-
Mramorová bábovka