Denní menu


25.09.2017

Polévky:

Mexická cibulačka se sýrovým toustem29,-
Bramboračka s houbami29,-

Bezmasá jídla:

Zapečená dýně se zeleninou a hořčicovo-sýrovou omáčkou85,-
Rizoto arborio s čerstvými klouzky,smetanou a parmezánem95,-

Tip šéfkuchaře:

1/4 Pečené kuře nadívané jarní nádivkou, bramborová kaše109,-
150g Marinovaná vepřová krkovička,hranolky119,-

Hotová jídla:

120g Španělský ptáček,houskové knedlíky89,-
150g Vepřový řízek podle Petra Voka,vařené brambory89,-
150g Kuřecí čína,dušená rýže89,-
Halušky s uzeným masem,kysané zelí,osmažená cibulka85,-

Pizza:

ITALIANA(drcená rajčata,mozzarella,slanina,pórek,česnek)119,-

Saláty:

Zeleninový salát se sýrovými nugetkami,chilli dressink119,-
Okurkový se zakysanou smetanou39,-

Moučník:

Strouhaný čokoládový koláč s tvarohovou náplní29,-

Menu:

Mexická cibulačka se sýrovým toustem
Halušky s uzeným masem,kysané zelí,osmažená cibulka99,-
Strouhaný čokoládový koláč s tvarohovou náplní