Denní menu


15.10.2018

Polévky:

Dýňový krém (1a,7)35,-
Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou (1a,3,9)35,-

Bezmasá jídla:

Dýňové ragú na kari,dušená rýže (1a,7)89,-
Bavorské vdolky s povidly,tvarohem a zakysanou smetanou (1a,3,7)89,-

Tip šéfkuchaře:

150g Krůtí roláda s lesními houbami a vejcem, šťouchané brambory (1a,3)109,-
150g Čerstvý smažený Amur,lehký francouzský bramborový salát (1a,3,4,7,10)139,-

Hotová jídla:

120g Španělský ptáček, dušená rýže (1a,3,7)95,-
150g Plněný paprikový lusk v rajské omáčce, houskové knedlíky (1a,3,7)89,-
150g Šamorínský rožeň z vepřové kýty, vařené brambory (1a)92,-
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem,kysané zelí,osmažená cibulka (1a,3,7)89,-

Pizza:

MARGHARITA(drcená rajčata,mozzarella,čerstvá bazalka) (1a,7)99,-

Saláty:

Listový s tuňákem,červenou cibulkou a vejcem (3,4)129,-
Mrkvový s ananasem35,-

Moučník:

Bavorský vdolek s povidly,tvarohem a zakysanou smetanou (1a,3,7)29,-

Menu:

Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem,kysané zelí,osmažená cibulka99,-
Bavorský vdolek s povidly,tvarohem a zakysanou smetanou