Denní menu


22.11.2019

Polévky:

Drůbeží vývar s kapáním a zeleninou (1a,3,7,9)35,-
Jihočeská kulajda (3,7)35,-

Bezmasá jídla:

Lilkové závitky plněné taveným sýrem a listovým špenátem, vařené brambory95,-
Zeleninové rizoto sypané parmazánem95,-

Tip šéfkuchaře:

120g Kančí guláš, bramboráčky (1a,3)129,-
150g Moravské uzené, studené smetanovo-křenové fazole (7)119,-

Hotová jídla:

120g Svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinkový terč (1a,3,7,9,10)99,-
150g Záhorácký závitek, šťouchané brambory (1a)99,-
150g Smažené rybí filé, bramborová kaše, citron (1a,3,4,7)99,-
150g Anglická vepřová játra,vařené brambory,tatarská omáčka (1a,3,10)95,-

Pizza:

FUNGHI(drcená rajčata,mozzarella,žampiony,vejce) (1a,7)129,-

Saláty:

CROCCANTE s kuřecími stripsy (1a,7)119,-
Šopský (7)49,-

Moučník:

Jablkový řez se šlehačkou (1a,3,7)39,-

Menu:

Jihočeská kulajda
Anglická vepřová játra,vařené brambory,tatarská omáčka109,-
Jablkový řez