Denní menu


24.07.2017

Polévky:

Gulášová29,-
Kuřecí vývar s celestýnskými nudlemi29,-

Bezmasá jídla:

Lyonské žampiony, vařené brambory 85,-
Bulgur s grilovanou zeleninou79,-

Tip šéfkuchaře:

280g Kuřecí stehno se šunkovou nádivkou, bramborová kaše 109,-
200g Grilovaná vepřová krkovička, hranolky, česnekový dip129,-

Hotová jídla:

120g Španělský ptáček,houskové knedlíky89,-
150g Vepřové výpečky, bramborové knedlíky, červené hlávkové zelí 89,-
150g Nudličky z vepřového masa po Sečuánsku, dušená rýže89,-
150g Grilované kebaby, vařené brambory, tatarská omáčka89,-

Pizza:

ALL COTTO(drcená rajčata,mozzarella,šunka)109,-

Saláty:

Tabbouleh(bulgur,zelenina,máta,citrony,kuřecí prsa)119,-
Šopský45,-

Moučník:

Jablkový závin25,-

Menu:

Kuřecí vývar s celestýnskými nudlemi
Grilované kebaby, vařené brambory, tatarská omáčka99,-
Jablkový závin