Denní menu


23.02.2018

Polévky:

Italská s těstovinou a čerstvou bazalkou (1,3)29,-
Hovězí vývar se strouháním (1,3,7,9)29,-

Bezmasá jídla:

Koprová omáčka, vařené vejce 2ks, petrželové brambory (1,3,7)89,-
Špagety ALL ARRABBIATA (drcená rajčata,chilli paprička,česnek,parmazán) (1,3)85,-

Tip šéfkuchaře:

Steak z kuřecích prsíček s chedarovým přelivem,hranolky (7)119,-
250g Pstruh po mlynářsku, petrželové brambory, citron  (1,7)149,-

Hotová jídla:

120g Svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinkový terč (1,3,7,9,10)89,-
150g Vepřové výpečky,bramborové knedlíky,hlávkové zelí (1,3,)89,-
150g Katův šleh,domácí bramboráčky (1,3)89,-
150g Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7)85,-

Pizza:

DIAVOLO(drcená rajčata,mozzarella,salám,feferonky,červená cibulka) (1,7)119,-

Saláty:

CEASAR (1,7,10)129,-
Okurkový35,-

Moučník:

Jablkový závin z listového těsta (1,3,7)29,-

Menu:

Italská s těstovinou
Smažená vepřová játra,vařené brambory, tatarská omáčka99,-
Jablkový závin z listového těsta