Denní menu


22.01.2019

Polévky:

Drštková (1a)39,-
Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou (1a,3,9)35,-

Bezmasá jídla:

Zapečené žampiony s nivou, vařené brambory, tatarská omáčka (3,10)95,-
Cizrna po segedínsku se zakysanou smetanou,čerstvý chléb (1a,7)89,-

Tip šéfkuchaře:

150g Hovězí roštěná na roštu, hranolky, tatarská omáčka (3,10)159,-
150g Smažený vepřový řízek z karé, domácí bramborový salát (1a,3,7)119,-

Hotová jídla:

150g Hovězí maso vařené, rajská omáčka, těstoviny (1a,3)95,-
150g Pečená vepřová plec po staročesku, bramborové knedlíky, kysané zelí (1a,3)95,-
150g Kuřecí prsa po čínsku, dušená rýže (6)95,-
150g Zabíjačkový guláš, houskové knedlíky (1a,3,7)89,-

Pizza:

ROMA(smetana,mozzarella,slanina,česnek) (1a,7)119,-

Saláty:

Míchaný salát s grilovanou šunkou a chilli dressingem (3,7)119,-
Zelný s křenem29,-

Moučník:

Makový závin z kynutého těsta (1a,3,7)35,-

Menu:

Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou
Zabíjačkový guláš, houskové,knedlíky109,-
Makový závin z kynutého těsta