Denní menu


24.11.2017

Polévky:

Frankfurtská29,-
Kuřecí vývar se zeleninou a šunkovým svítkem29,-

Bezmasá jídla:

Smažený sýrový špíz, vařené brambory, tatarská omáčka89,-
Lívance se skořicovým cukrem a máslem79,-

Tip šéfkuchaře:

Lososový hamburger s hranolkami a tatarskou omáčkou129,-
150g Živáňská krkovice(brambory,cibule,rajčata,slanina)109,-

Hotová jídla:

120g Svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinkový terč 89,-
150g Vepřová kýta po selsku, chlupaté knedlíky, hlávkové zelí89,-
Špagety s kuřecím masem, rajčaty a sýrem89,-
150g Vepřová játra na slanině, dušená rýže85,-

Pizza:

ROMA(smetana,mozzarella,slanina,česnek)119,-

Saláty:

CAESAR129,-
Šopský45,-

Moučník:

Lívance se skořicovým cukrem a máslem29,-

Menu:

Frankfurtská
Vepřová játra na slanině, dušená rýže99,-
Lívanec se skořicovým cukrem a máslem