Denní menu


12.12.2018

Polévky:

Hrachová s párkem a osmaženou houstičkou (1a,3,7)35,-
Kuřecí vývar s fritátovými nudlemi (1a,3,7)35,-

Bezmasá jídla:

Smažené sýrové krokety, vařené brambory, tatarská omáčka  (1a,3,7,10)95,-
Bulgur s grilovanou zeleninou a balkánským sýrem (1a,7)89,-

Tip šéfkuchaře:

330g Pečené kuře s nádivkou, šťouchané brambory s jarní cibulkou (1a,3,7)119,-
150g Vepřový řízek "ONDRÁŠ", pikantní zelný salát (v bramboráku) (1a,3)119,-

Hotová jídla:

150g Znojemská hovězí pečeně, houskové knedlíky (1a,3,7)95,-
150g Moravský vrabec, bramborové knedlíky, špenát (1a,3)89,-
150g Kuřecí KUNG-PAO, dušená rýže (3,4)95,-
Boloňské špagety, sypané sýrem (1a,3,7)89,-

Pizza:

SALAMI(drcená rajčata,mozzarella,salám,červená cibulka) (1a,7)119,-

Saláty:

Velký zeleninový s grilovaným kuřecím masem a pikantním dresingem (1a,3,7)119,-
Šopský (7)49,-

Moučník:

Vanilkový pudink se šlehačkou (1a,3,7)29,-

Menu:

Kuřecí vývar s fritátovými nudlemi a zeleninou
Boloňské špagety se sýrem99,-
Vanilkový pudink