Denní menu


25.03.2019

Polévky:

Dršťková (1a)39,-
Hovězí vývar s fritátovými nudlemi a zeleninou (1a,3,7,9)35,-

Bezmasá jídla:

Zapečené lasagne s boloňskou zeleninou a mozzarelou  (1a,3,7)99,-
Pikantní květákový guláš s bramborami a pečivem  (1a,3,7)89,-

Tip šéfkuchaře:

150g Královská kuřecí kapsa se šunkou a hermelínem, hranolky (7)129,-
150g Smažené řízečky z vepřové panenky, bramborová kaše, citron (1a,3,7)129,-

Hotová jídla:

120g Španělský ptáček, dušená rýže  (1a,3,10)95,-
150g Pečená vepřová kýta po staročesku, bramborové knedlíky, kysané zelí (1a,3,7)95,-
150g Vepřová plec po cikánsku, houskové knedlíky (1a,3,7)95,-
Uhlířské špagety s uzeným masem a sypané sýrem (1a,7)89,-

Pizza:

HAWAI(drcená rajčata,mozzarella,šunka,ananas) (1a,7)119,-

Saláty:

CROCCANTE s kuřecími stripsy (1a,7)119,-
Rajčatový s červenou cibulkou39,-

Moučník:

Jablkový závin z listového těsta se šlehačkou (1a,3,7)35,-

Menu:

Hovězí vývar s fritátovými nudlemi a zeleninou
Uhlířské špagety s uzeným masem a sypané sýrem109,-
Jablkový závin z listového těsta